Възстановено е движението на пътя Добрич  – Генерал Тошево и

...
Възстановено е движението на пътя Добрич  – Генерал Тошево и
Коментари Харесай

Остава затворен пътят Варна-Добрич

Възстановено е придвижването на пътя Добрич  – Генерал Тошево и Добрич-Балчик, оповестяват от Агенция пътна инфраструктура.

Непроходим е пътят Вълчи дол – Ведрина – Одринци – Добрич, а повода е насъбраният сняг при кръстовището за село Одринци, оповестяват водачите на пътя. Те предлагат да се употребява обходният маршрут през Михалич, Тервелския път, Кочмар, Карапелит, с цел да се стигне до Добрич, оповестява БНР.

65 машини почистват пътните настилки в регионите с насъбрана снежна завивка в Източна България, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “.Обработката продължава в областите Бургас, Варна, Добрич, Разград и Шумен.

Днес ще бъде осъществен разбор на подхванатите ограничения и наличната техника. При констатиране на нередности ще бъдат наложени наказания на пътноподдържащите компании.

Бедственото състояние във Варна остава в действие до второ разпореждане. Всички учебни заведения на територията на Варна ще учат онлайн, заяви кметът Благомир Коцев.

Днес ще е неучебен ден и в Девня. Занятия няма да бъдат извършени в детска градина „ Ран Босилек “ в село Константиново, защото не е отстранена повредата по електропреносната мрежа.

Аварийни екипи правят разчистване и обезопасяване. Акцията ще продължи през цялата седмица. Ограничителният режим за достъп до вълнолома на Морска гара, буните и пристанище Карантината в идващите два дни ще бъде следен от Общинска полиция.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР